I ungefär 5 år...

Ja i augusti hade jag bloggat i 5 år och känns lite speciellt när man sitter å kollar tillbaka... Ser alla fina kommentarer.. En del av er är kvar.. En del ramlat av och en del kommit nya. När jag började blogga hade jag 3 små killar och nu har jag 5 barn:) kunde jag inte tro då... Ser jag bilder på mej ser jag att jag åldras rätt fort.. Fniss. Ja jag tänker fortsätta blogga för det är verkligen som en dagbok att gå tillbaka till. Även om en del saker är helt ointressant Eg... ;)Undra hur de sparas? Och om man själv kan göra en back up på ngt sätt? Hur länge har bi bloggat? Kram å nu fika vid brasan.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/303496/images/2012/pic_50b61ac69606ee36478695e3.jpg" class="image">

Love

Idag har det varit mkt syskon bråk.. Men när man ser hur Lillasyster somnat hos sin stora bror så kan man ta de där bråken...


Kramis

Adventsfuskat

Fort som vanligt men fått lite gjort som å köpt julklappar tex❤. Å adventspysslat lite med.. vet de är tidigt men de har förut varit en sån stress för mej så inför förra julen bestämde jag mej att ta fram när jag orkar å vill så blir det roligare..in med julen tidigt å ut med den tidigt efter jul är min grej;) Å så har vi varit i kyrkan å i eftermiddags hade jag min kusin med hennes 2 döttrar här.. Märktes barnen ej setts på ett tag för oj vad mina gjorde sig till ;) .vi drack must å pepparkakor, är kanske med lite fusk, ler. Är fortf förkyld å halsont.. Verkar segt... nu lite tråksysslor innan soffan kallar... Kram å hoppas ni haft en mysig helg !