Greys:)

Haft en mysig dag egentligen... Både barnsång och firande av en vän men har haft och har huvudvärk idag å då blir man lite låg.... Men då känns det perfekt att de är Greys ikväll!!! Storkillen cyklade och köpte polly till mej ❤så då har jag nåt å smaska på också :) Kraam

Deppiga eller glada

Klart jag e deppig ibland å ja jag har mått dåligt ,och jag är typ ständigt förkyld men att skylla allt på att jag är hemma med barnen skulle verkligen kännas absurt. Det är snarare tack vare att jag är hemma med dom som gör att jag går upp ur sängen på morgonen trots att det är höst... ;) men visst är man hemma mot sin vilja då är de ju såklart en annan sak, Men så är de ju med allt man gör mot sin vilja. Nu ska jag snart in till stan ta reda på mer om aloe Vera.. För när föräldradagArna är slut måste jag ju ha en inkomst. Å det stressar mej däremot.....Kram på er därute. Tänd ljus i mörkret!!

Första lovdagen

Sovmorgon :) å så frukost som alltid e lite rörig med en livlig Debora, ler. Men sen åkte vi upp till brorsan så barnen fick busa lite med kusinen ❤. Vi blev även bjudna på pannkakor!! Supermys å verkligen en bra första lovdag. På vägen hem somnade Deb å sov vidare i mitt knä i soffan. Å sen på kvällen var jag på träning! Vissa dgr är intensiva men idag har jag haft en riktig lyxdag!!! Bara min stackars man som inte har lov å får smyga upp när vi andra ligger å snarkar.... Kramis ps: har ni med höstlöv?