sista september...

Ja,tänk att de redan är sista september o min lilla skrutta är 5 månader idag..att de kan gå så fort..
å vilja börjar hon få lilla damen..
men oftast väldigt glad...:-)
Har även för andra dagen i rad smakat lite potatis...hon spottar inte ut de allafall:-)
Fundera på att pröva ersättning nångång ifall man går iväg nånkväll eller tillexempel åker på massage så mannen slipper följa med överallt..
visserligen kan man ju pumpa ut men jag tycker de är så krångligt...just för den är så känslig att värma..o har man värmt den en gång kan man inte värma om osv...
ja,oj,vad ointressant de där blev nu då...skratt....
byter ämne...

Idag har vi varit hos en kompis hela dagen o ätit och druckit te.
så mysigt med sällskap...
timmarna bara rusade iväg.

Mitt hår blev sådär..är inte nöjd...men,men...får se vad jag ska göra åt det...

Mannen var på Ikea efter jobbet..köpte lite småsaker o varsin spöklampa åt barnen..de har haft förut men som gått sönder..o lillen har aldrig haft någon sådan förut...
å så glada dom blev. stokrillen fick blå..mellankillen grön och lillkillen röd.
så hade mannen även köpt lite korgar att ha på hatthyllan där jag nu har lagt lite vantar o raggsockor m.m...lillkillen hjälpte mej att sortera..de blev lite fel men han var så stolt ändå.

Nu är de hög tid att sova...ska upp på barnsång i morgon...

Natti natti...

Ps: min vän Caroline och min vän Åsa...hoppas ni haft en uuunderbar födelsedag idag !!!!

kram
1 tiindra:

skriven

Har lite att läsa igen ser jag nu....

Häftiga spöklampor...Kanske skulle jag köpa till töserna för de har fått för sig att de är mörkrädda och har alltid ngn annan liten lampa tänd på natten...Då är mina barn inga småbarn :0)..

Vilka ideer de fått...

2 Närketösen:

skriven

Fina lampor, har tittat på dom.. Men mellan fick ju blomlampor istället...

Har vart hos logoped med stora tjejen idag,på sjukhuset. Gick bra,ska dock tillbaka om 2 veckor igen, göra lite övningar och få tips. Sen tillbaka ivår och se om hon börjat säga R, blir kanske att avvakta... Hoppas det, klippa tungbandet låter otäckt..

Sen blev det Marieberg, köpte lite vantar och mössor till alla tjejer.. Kul. Skulle ha kunnat shoppa hur mkt som helst, men det fick räcka med det... Är ju en hel månad kvar tills pengar kommer igen:-)

Kram

3 Pernilla:

skriven

oj 5 månader redan?!

Tiden går fort!

sån där lampa hade Linus förut, 2 stycken har han haft den röda och blå.

Han älskade dem, kallade den för "bonka"spöke. för man skulle bonka på det när man tände och släckte sa han. :-)

Hoppas du haft en bra dag!

Kramis

4 Maja:

skriven

Oh du inga ord är för fjuttiga tack för din omtanke. Ja sorgligt är det och varför han dog vet vi inte ännu han var frisk. Ja mycket är det nu litet som stort. I kväll var jag inne hos min söta granne (hennes man var på speedway) jag skulle lämna ett par byxor m inte kan ha han är för rultig och hans kompis (grannen) är så smal och tanig så dom passade honom. Iaf när jag varit där en stund så berättar hon att hon inte varit på jobbet för en vän till henne ringde i måndagskväll och berättade att hennes man försökt ta sitt liv ambulansmännen fick bryta sig in i badrummet som var reglat från insidan mannen har sedan legat medvetslös tills idag ef middag. ja så hennes vän som inte har någon övrig familj i närheten mådde väldigt dåligt och det kan man ju förstå, man blir så olycklig stackars familj och att han ska må så dåligt. Ja nog är världen grym ibland, jag stannade en stund hos henne för hon mådde ju inte så bra heller det tar på krafterna att stötta någon i en sådan situation.



Många tankar just nu men anars är allt bra med mig/oss. Dagarna går fort redan torsdag i morgon långa dagar på jobbet men det känns faktiskt inte förutom att jag saknar barnen något så fruktansvärt ibland och det minns jag inte att jag gjorde innan M men jag jobbade ju inte så långa dagar då heller i för sig.



Idag har jag bakat thekakor (somris recept) ville glädja mina barn och dom blev så glada dessutom stekte jag tunnbröd till mannen och dom tycker hela familjen om så det blev smörgås fest här ikväll. Vi har haft härliga dagar ett tag här utan trots och bråk det är jätte skönt. V har mått lite dåligt trött och på dåligt humör och tyckt att pappa inte älska honom för dom bråkar jämt och ikväll sa han till mig "mamma det är så skönt att vara sams med pappa han älskar mig" ja det värmde ju i mitt hjärta för visst älskar L V och dom andra dom är bara lika envetna båda två.



Jag har laggt in jultidningsförsäljningen nu ikväll oxå barnen får tillsammans 935 + olika premier så dom är så stolta och glada känns bra i mammahjärtat mina fantastiska barn tänk vilken tur jag har dom det är verkligen inget att ta för givet.



Nä nu måste jag gå till sängs ska ju upp 6 i morgon. Spöklamporna på ikea är så söta vi har två en har gått söder S använder sin när han kommer till mig på natten nä jag skulle ju sluta skriva.....



Sköt om dig vännen å du trots handlar ju om att sätta och finna gränser "sätta" för oss vuxna och "finna" för barnen jobbigt för både stora och små men nödvändigt för att att sig igenom livet.



Tack för att du tar dig tid för mig god natt/ kram

5 svintoflickan:

skriven

maja.

men de är inte klokt vad mkt du har omkring dej o mkt vänner som råkar ut för saker o ting..

de gör alldelles ont i mej.

förstår verkligen du har många tankar..med all rätt..

vad tänker du...är de massa frågetecken..sorg..tvivel eller vad känner du..





å jag skulle me sakna barnne såå mycek om jag var ifrån dem en hel dag..fattar inte hru mannen klarar de..men de är väl en vana.

blir en omställning för dej me som så nyss varit hemma.



vilket av dina barn är de som brukar bråka me pappan..äldsta,mitten eller?

för min storkille o pappa bråkar jätteofta..å man blir helt slut...så man blir så glad när de är sams o fina mot varandra.



thekakor..vill också ha...så gott..å tunnbröd..är de sånna där som ser ut som lovisbröd i ronja.

glödhoppor typ..de brukar mamma göra allafall.jättegoda.



så ni har också barn som kommer in på natten.ler.

vi har 2 i vårt sovrum från början..

o minst en till när vi vaknar.hi,hi.



jo,du ha så rätt ang gränser..

men visst är de svårt ibland.



tack själv att du tar dej tid för mej.



kram kram vänenn..

snart helg.ska bli skönt.



kramkrma









Kommentera här: