fönstershopping

Ja,de är väl så de kallas när man bara går o tittar i skyltfönstren och låssas att man handlar typ..
så har jag gjort en stund ikväll fast på internet...
 
tänk så mkt roliga inrednings affärer det finns..
 
http://barnrummet.se/
 
http://www.jollyroom.se/
 
http://lekmer.se/
 
http://www.onlinedesign.se/
 
http://www.syskonhuset.se/
 
http://www.blaelefant.se/
 
Ja....tänk så lätt man kan roa sig och att titta och drömma är ju gratis...
 
 
natti
1 Maja:

skriven

God morgon!

Ja fönstershopping är ju alltid trevligt även om man skulle vilja köpa oxå men ibland måste man hålla i pengarna. Här har det varit sjukt i helgen svärisarna skulle kommit men dom vände i Gbg då mattias plötsligt fick 40.1 i feber japp så han har varit helt off stackarn. trodde dock att han skulle va fit for faight igår då febern var borta i söndags men nix igår var den tillbaka fast bara 38.4 så är hemma idag, fast jag lämnade Skruttfia på dagis hon har så tråkigt och tjatar bara om dagis. Idag sak dagis ha vasalopp så det är en ute dag synd att det ska va plus grader men inget man kan bestämma tyvärr hoppas dom får en bra dag iaf. Själv tänker jag försöka ta mig igenom några föreläsningar, dom sista skolarbeten känns både svåra och tunga hadlar om beteendemässiga och psykiska symtom vid demens vi har ju inga personer med demens i hemtjänsten så att lyckas hitta någon person man kan använda sin studieuppgift av blir inte så lätt, fundera just nu på att använda mig av någon delvis som man har sett vissa symtom på ochsen fablisera resten ja får se efter att jag sett på föreläsningen det kanske ge sig, kanske lättare än vad man tror. Hoppas ni får en bra dag kram.

Svar: men oj så hängig du låter...kom du verkligen iväg till skolan och kan inte din man vabba om du är sjuk på ngt sätt eller hur funkar det.stackare. hoppas verkigen du mår bättre.
oj...vilka tuffa ämnen..men intressanta. min älskade mormor hade "rymt" ut från ålderdomshemmet idag med bara sandaler i halkan....pluttan.

kramkram
svintoflickans blogg

Kommentera här: